ΕΙΣΟΔΟΣ

Δεν έχεις λογαριασμό;

BLOG

19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Αρωματικά χώρου Le Sens. Βρες το αρωματικο χωρου για το δικό σου σπίτι!

0 comments 0 share

Αρωματικά χώρου

Τα πρώτα γενέθλια του μικρού, χαλάρωμα στον καναπέ και καφέδάκι με φίλους….  πολύ συχνά τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή, συμβαίνουν… σπίτι μας!

Αξίζουν λοιπόν να έχουν το δικό τους άρωμα!

Γι’ αυτό η Le Sens δημιούργησε τη σειρά από αρωματικά χώρου με την ονομασία pretty. Εκλεπτυσμένα, διακριτικά, φυσικά αρωματισμένα, ιδιαίτερα αλλά και κλασικά, δίνουν μια ξεχωριστή πινελιά στο χώρο σας, αγκαλιάζουν τις στιγμές σας και δημιουργούν αναμνήσεις! 

Γιατί όταν ο χώρος μας μυρίζει όμορφα, αλλάζουμε διάθεση!

> > Ανακαλύψτε τα αρωματικά χώρου pretty και… νιώστε όμορφα! < <

Σανδαλόξυλο: Για ηρεμία, ξεκούραση και αυτοσυγκέντρωση… για ατμόσφαιρα ερωτική,  αισθησιακή και εξωτική, επιλέξτε το αρωματικό χώρου σανδαλόξυλο. Βάλτε το στη ζωή σας και αφεθείτε στο μοναδικό άρωμά του.

αρωματικά χώρου, σανδαλόξυλο αρωματικό χώρου

White flowers: Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να μοσχοβολάει το σπίτι σας όπως ένα μπουκέτο λουλούδια. Πόσο μάλλον όταν αυτά τα λουλούδια αντιπροσωπεύουν την αγνότητα, την ελευθερία, τη φαντασία, τη διακριτική πολυτέλεια… Το αρωματικό χώρου white flowers εξάπτει τη φαντασία και κλέβει πάντα τις εντυπώσεις.

αρωματικά χώρου, white flowers αρωματικό χώρου

Βανίλια: Αισθησιακό και ταυτόχρονα χαλαρωτικό, το γοητευτικό άρωμα της βανίλιας εμπνέει αμέσως ζεστασιά και οικειότητα. Θεωρείται -όχι τυχαία- το άρωμα του ευ ζειν και τυλίγει μοναδικά τις αισθήσεις σας σε ένα ταξίδι αποπλάνησης του νου και της φαντασίας.

αρωματικά χώρου, βανίλλια αρωματικό χώρου

Γιασεμί: Με το αρωματικό χώρου γιασεμί  θα’ ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη πάντα στο χώρο σας! Ντελικάτο και διακριτικό, χαρούμενο και ταξιδιάρικο, δίνει χαρά σε όσους το απολαμβάνουν και διεγείρει τις αισθήσεις.

αρωματικά χώρου, γιασεμί αρωματικό χώρου

Magnolia: Μυστηριώδες και αφροδισιακό, σχεδόν εθιστικό, το αρωματικό χώρου magnolia «αιχμαλωτίζει» κάθε επισκέπτη. Ταυτόχρονα σας τονώνει και γεμίζει το χώρο σας ενέργεια και ευεξία. Flower Garden: Ένα ταξίδι στους ολάνθιστους κήπους του κόσμου… Περιπλανηθείτε με τη φαντασία και το νου και χαλαρώστε με το αρωματικό χώρου Flower Garden που φέρνει τα έξω… μέσα!

αρωματικά χώρου, flower garden αρωματικό χώρου

Λεβάντα: Με ευχάριστο και χαλαρωτικό άρωμα, η λεβάντα δίνει την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας. Γλυκό και φρουτώδες, πολλαπλασιάζει τα χαμόγελα και επουλώνει το νου.

αρωματικά χώρου, λεβάντα αρωματικό χώρου

Τριαντάφυλλο: Μυστηριώδες αλλά και προσιτό, μαγικό και νοσταλγικό, το άρωμα του τριαντάφυλλου είναι οικείο και αρεστό στους περισσότερους. Επιλέξτε το αν θέλετε ο χώρος σας να αναδύει τρυφερότητα και γοητεία και να προσκαλεί τους ενοίκους του σε ένα μυστικιστικό ταξίδι των αισθήσεων.

αρωματικά χώρου, τριαντάφυλλο αρωματικό χώρου

Σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

CAPTCHA code
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
Έκπτωση -10% για πληρωμές με κατάθεση ή κάρτα
ΕΚΠΤΩΣΗ -10%
ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ή ΚΑΡΤΑ
2313 030909 Τηλεφωνικές παραγγελίες
2313 030909
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Σχολαρίου 3,
Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2313 030 909
Email: info@lesens.gr

FOLLOW US

ΩΡΑΡΙΟ

Δε-Τε-Σα 9πμ - 3μμ
Τρ-Πε-Πα 9πμ - 2μμ & 5μμ - 9μμ
Visa Maestro Master Card Τράπεζα Πειραιώς Master Pass MasterCard SecureCode Verified by Visa
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!